Midlertidig stengt for salg pĂĽ grunn av Covid-19
  • FRI FRAKT OVER 699,- kr.
  • RASK LEVERING, 2-5 ARBEIDSDAGER
  • ENKEL OG PRAKTISK SHOPPING
  • GRATIS GAVEINNPAKNING 🎁
  • TRUSTPILOT 4.9 af 5 ✅
  • icon-favorit
  • 0

DET STO MELLOM FITNESS ELLER SKOBUTIKK

” Jeg hoppet i det og åpnet min egen lille skobutikk”

Skobox har nü eksistert siden 2001 og jeg har aldri angret pü min beslutning en eneste gang. Butikken har voks fra en liten kjellerbutikk, til en stor butikk med egen nettbutikk. Dette er en stor, men ogsü veldig spennende utfordring, for jeg valgte ü stü utenfor kjedene av skobutikker. Dette ga meg sü den store fordel at jeg selv kunne velge ut skoene med et kritisk blikk for büde kvalitet, motetrends og passform. Flere ganger i üret drar vi alle sammen pü messe, og vi er faste deltakere pü moteuken, sü vi hele tiden er up to date og kan foreta de beste innkjøp til butikken vür.

"Jeg har alltid lagt vekt på den personlige og gode betjeningen veldig høyt” i butikken, så da vi skulle åpne nettbutikken måtte jeg tenke annerledes, for hvordan en nettbutikk skal bli personlig. Det førte til at jeg idag lager en presentasjonsvideo av alle våres sko og vesker, så du fra din sofa kan få den samme servicen som vi gir i butikken. Hvis du ikke allerede kjenner til videoene, prøv å se en når du har funnet et par sko du liker, for det gjør virkelig en stor forskjell.

Men vi skulle ogsü ha den beste servicen, uansett om du ringte eller sendte en mail til oss. Derfor valgte jeg ü ha et utdannet personale, sünn at jeg er sikker pü at du für den beste veiledningen om alt fra passform til pleie av skoene dine. Det har lykkes med ü nü det mület, for vi er i skrivende stund nr. 1 pü Trust Pilot, hvilket vi er litt stolte over. En annen del av servicen er vüres raske levering, og ikke minst hvis du angrer pü ditt kjøp, sü refunderer vi alltid pengene med det samme, sü kan visst ikke bli enklere.

VI ER GLAD I SKO, men vi selger ikke bare for å selge. Hos oss er det ikke nok at en sko ser bra ut. Den skal også passe til foten din.” Det gjør ikke noe at den slipper litt”, vil du aldri høre fra oss. Vi gjør ekstra mye ut av at skoene passer ordentlig, spesielt i forhold til våres barnesko. Det er ikke uten grunn, at mine egne to døtre tester våres sko, akkurat som våres venners barn sørger for at gutte skoene blir vurdert av de beste ekspertene: Barnene, som selv skal gå i dem!

Personlig er jeg gift med Jesper (webansvarlig), og vi har to jenter sammen. I min fritid underviser jeg i Step, Body Pump og Zumba i vüres lokale idrettsforening. Mosjon er en stor del av livet mitt, sü jeg løper ogsü en del, da jeg elsker ü fü luft og ü røre pü meg.TA EN SMUGSKIKK BAK VÅRES BUTIKK OG NETTBUTIKK