Midlertidig stengt for salg på grunn av Covid-19
  • FRI FRAKT OVER 699,- kr.
  • RASK LEVERING, 2-5 ARBEIDSDAGER
  • ENKEL OG PRAKTISK SHOPPING
  • GRATIS GAVEINNPAKNING 🎁
  • TRUSTPILOT 4.9 af 5 ✅
  • icon-favorit
  • 0

Klassiske Vagabond Amina

Finn inspirasjon blandt våres sortiment nedenfor 

Den klassiske sålen på moderne støvler 

Vagabond Amina dekker over mange forskjellige fine og klassiske sko og støvler. Vagabond har nemlig valgt å navngi de forskjellige sko modellene på bakgrunn av deres såler. Det betyr derfor at Vagabonds Amina støvler, er støvler som er utstyrt med en Amina-såle. 

Amina er en gummisåle. Den er myk, fleksibel og komfortabel å gå på, fordi det er gummi under både hælen og forfoten. Det er en av de tykkere sålene og derfor produserer Vagabond kun Amina-støvler til høst- og vintersesongen. 

I tillegg til at sålen er myk og fleksibel er den også blitt tilpasset og forbedret over de siste årene. Amina er nemlig en av Vagabond klassiske såler, som har vært med nesten helt fra starten av. Modellen har en perfekt passform til de fleste føtter - Vagabond har nemlig valgt å gi Amina-sålen en mellombredde. 

En elegant støvel 

Det klassiske utseendet er ofte kjennetegnet ved Vagabonds støvler og sko. Amina-støvlene har få og unike detaljer, og blir laget i klassiske farger som svart og brun. Støvlene finnes i både lakk og skinn – alt etter sesongens mote. 

I denne sesongen byr Vagabonds kolleksjon på en haug Chelsea-støvler i både lakk og skinn. I tillegg kan du få fine snøresko, klassiske støvletter med enkle detaljer eller langskaftede støvler. 

Skobransjens gigant 

Vagabond ble etablert i 1960 og har helt siden da vokst enormt mye innenfor skobransjen. Sko giganten har bygget opp ett anerkjent merke som forbindes med stilrent, fint og tidløst fottøy i høyeste kvalitet – prydet med unike detaljer. 

Vagabond henter inspirasjon og designteknikker fra det italienske, og hadde på 1990-tallet et designerkontor i Italia. Derfor produseres de moterike skoene og støvlene fra Vagabond alltid med utgangspunkt i de italienske fremstillingsmetodene, designerteknikkene og fine designdetaljene. Et par støvler fra Vagabond tillater deg å se elegant og stylet ut – også selv om det bare er hverdag.


Del artikkel:

Inspirasjon